Matkatoimisto

Travel Kemijärvi

Koe, näe ja kuule Pohjolan lumoa.

 

Travel Kemijärvi järjestää räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Järjestämme myös päiväretkiä Itä-Lapin alueella sekä erikoispaketteja alueellamme ja ympäristökunnissa oleviin konsertteihin, tapahtumiin tai erikoiseen käyntikohteisiin.

Travel Kemijärvi
Vapaudenkatu 4
98100 Kemijärvi
tel. +358 (0) 44 2400 972

sähköposti: paivi@travelkemijarvi.fi
www.facebook.com/Travel Kemijärvi

 

Senjan saari

SENJAN SAARI - LOFOOTTIEN SISAR 5.-9.8.2019

Pohjois-Norjassa sijaitseva Senjan saari on Norjan toiseksi suurin saari. Voi myös sanoa, että se on kuin Lofoottien sisar; kristallin kirkkaita vuonoja, vihreitä laguuneja, vehreää nurmea, Atlantin aaltoja, lumihuippuisia vuoria ja huikeita näköaloja.

Ilmari Hakalan mukana Pohjois-Norjassa

ILMARI HAKALAN MUKANA POHJOIS-NORJASSA 5.-8.9.2019

Sotahistorioitsija, everstiluutnanti Ilmari Hakala on tunnettu laajasta historiaan ja sotahistoriaan perehtyneistä matkoista. Hän on vetänyt Tuntematon sotilaan jalanjäljillä kiertomatkoja Karjalan kannakselle jo 20 vuoden ajan. Tällä kyseisellä matkalla kuullaan pohjoisen Suomen, Ruotsin ja Norjan historiasta.

Matka Syvärille

MATKA SYVÄRILLE, PETROSKOIHIN JA KOLLAALLE 28.7.-2.8.2019

Matka Syvärille, Petroskoihin ja Kollaalle 28.7.-2.8.2019 Ilmari Hakalan mukana Aunuksessa ja Syvärillä. Syvärijoesta ajateltiin ja yritettiinkin toisen maailmansodan aikana maamme uutta itärajaa. Matkan aikana tutustutaan useisiin talvisodan ja jatkosodan taistelupaikkoihin, mutta myös menetettyyn Karjalaan ja Aunukseen ennen ja tänä päivänä.

Barensin kierros

BARENTSIN KIERROS 12.-16.8.2019

Sotahistorioitsija Ilmari Hakalan mukana Kuolan niemimaalla, Murmanskissa ja Saariselällä. Tervetuloa myyttisestä pohjoisesta kertovalle matkalle. Matkan aikana kuullaan 900-1250 -lukujen Bjarmiasta (nyk. Kuolan niemimaa), norjalaisten matkoista Valkealle merelle ja siitä itään päin alueella nyt asuvista kansoista ja toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista.

Lapland News lehden lukijamatka Kirovskiin 2.-5.3.2019

LAPLAND NEWS LEHDEN LUKIJAMATKA KIROVSKIIN 2. - 5.3.2019

Tule mukaan nauttimaan upeista maisemista ja pitkistä rinteistä Kirvoskin Big Woodin laskettelukeskukseen. Rinteet sopivat hyvin laskettelua vähemmän harrastaville, mutta myös haastavampia reittejä haluaville. Big Woodin rinteissä on tavallisten ankkurihissien lisäksi tuolihissejä sekä gondolihissejä.

Vain kaksi kalaa

VAIN KAKSI KALAA 3. - 5.5.2019

Lähde Vain kaksi kalaa -pilkkitapahtumaan Kilpisjärvelle. Otat vain omat tavarat ja pilkkivehkeet mukaan ja hyppäät bussiin. Lähtö Kemijärveltä Rovaniemen kautta Kilpisjärvelle. Bussikuljetus, majoitus aamiaisella ja päivällisellä, liinavaatteet ja iltasauna sisältyvät hintaan. Majoittuminen Kilpisjärven Retkeilykeskuksen kahden tai neljän hengen huoneissa, tarjolla myös 2 neljän hengen mökkiä.

Päiväretki Mäntyvaaraan ja Joutsijärven sotahistoriaan

PÄIVÄRETKI MÄNTYVAARAN JA JOUTSIJÄRVEN SOTAHISTORIALLISIIN KOHTEISIIN

Kesäinen päivämatka Itä-Lapin mielenkiintoisiin kohteisiin, joissa yhdistyy sotahistoria, nykyaikana yhä harvinaisempi kyläkauppa sekä lapajärveläisen Isäntä Matin Museossa kuultava tarinatuokio. Museossa on nähtävillä mm. upea kokoelma Arabian astiastoja eri aikakausilta.

Itä-Lapin kierros

ITÄ-LAPIN KIERROS KEMIJÄRVI-SALLA-SAVUKOSKI

Tällä päivämatkalla voit aistia ison erämaan läheisyyden, suurten erämaajokien virtauksen ja päästä kokemaan pienen palan mm. Urho Kekkosen kansallispuistosta. Katselemme upeita maisemia ja kuulemme oppaan kertovan suurista metsästysmaista ja alueen omaleimaisten henkilöiden historiasta.

Viron Matka

Viro 28.4.-5.5.2019, lyhyt käynti Latviassa

KYLPYLÄÄ, KULTTUURIA , KAUNEUTTA

Tule nauttimaan Viron heräävästä keväästä, kylpylän hemmotteluhoidoista ja kulttuurimaisemista. Matkavaraukset ovat valmiina, pakkaat vain tavarasi; bussi huolehtii niistä. Tulomatkalla mahdollisuus käydä Tuurin kyläkaupassa. Matkanjohtajana on Lofoottien matkalta tuttu Leila Rantakangas.

Lepää ja lomaile ennen kesää!

 

 

Power Park ja Ähtärin eläinpuisto 8.-11.7.2019

Power Park ja Ähtärin eläinpuisto 8.-11.7.2019

Kesälomareissu Power Parkiin ja Ähtärin eläinpuistoon. " Suomen mielikuvituksellisin huvipuisto", yli 40 huvilaitetta. Käynti myös Ähtärin eläinpuistossa katsomassa hellyyttävät pandat, visentit, mandariinisorsat ja muut eläinpuiston asukkaat. Jätä auto kotiin, unohda ajaminen, rentoudu ja keskity lapsiin ja huvituksiin; majoitus ja kuljetus on hoidettuna.

MATKA KEMIJÄRVELTÄ HURTIGRUTENILLE 16.-22.9.2019

MATKA KEMIJÄRVELTÄ HURTIGRUTENILLE 16.-22.9.2019

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin.