Matkatoimisto

Travel Kemijärvi

Koe, näe ja kuule Pohjolan lumoa.

Teemamatkoja lähelle ja kauas hyvässä seurassa ja mukavien matkanjohtajien kanssa 

Travel Kemijärvi, Vapaudenkatu 4, 98100 Kemijärvi

tel. +358 (0) 44 2400 972

sähköposti: paivi@travelkemijarvi.fi

www.facebook.com/Travel Kemijärvi

Instrgram Travel Kemijärvi

 

Lofootit

Lofootit

Lofootit; yksi Euroopan kauneimmista paikoista kahdenkymmenen kauneimman paikan joukossa, näin myös listasi CNN:n matkailun verkkosivusto. Lofootit käsittää seitsemän pääsaarta, joille on tyypillistä äkkijyrkät huiput, syvät kristallinkirkkaat vuonot ja idylliset kalastajakylät.

Helppo tapa matkustaa Lofooteille, me huolehdimme ajamiset ja varaukset, Sinä lomailet.

 

 

 

Kansasta valtioksi, Matka oman maamme syntyhistoriaan

Kansasta valtioksi, Matka oman maamme syntyhistoriaan

Miten meistä tuli meitä??? Suomi on valtiona jo yli 100 vuotias, mutta suomalaisten historia on paljon pidempi. Suomen vuosisadat, merkittävät tapahtumat, paikat ja patsaat saavat uuden merkityksen, kun kuulen niiden taustoista. Kotimaamme ompi Suomi!

HURTIGRUTEN

HURTIGRUTEN

Koe koko Hurtigrutenin matka Kirkkoniemestä Bergeniin. Norjan rannikolla kulkeva maailman kaunein merimatka on huikea elämys. Näe Pohjois-Norjan upeat maisemat, turkoosit laguunit, äkkijyrkät lumihuippuiset vuoret, vehreät ja värikkäät, kalastajakylät, arktiset kaupungit. Nauti näkymistä porealtaassa tai ravintolassa huippuhyvän ruoan parissa. "Kerran elämässä"-koettava.

 

Romania, Transilvania, Unkarin Pusta

Romania, Transilvania, Unkarin Pusta

Näe myyttinen Transilvania, Draculan kotiseutu ja Gödöllö, Sissi- keisarinnan palatsi ulkoa. Koe romanialainen illallinen Sibiun keskustassa elävän romanialaisen kansanmusiikin kera. Kuule mielenkiintoisia asioita Kaakkois-Euroopan kulmalta, joista olemme kuulleet paljon satujen ja tarinoiden kautta.

Krakova ja Varsova

Krakova ja Varsova

Krakova on kaunis matkakohde. Tule mukaan ja näe keskusaukio Verkahalleineen, Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz, kauniit kahvilat kuten Jama Michailikowa. Teemme retken Wieliczkan suolakaivokseen ja Schindlerin tehtaalle (vanha Emali-tehdas),  tunnettu Steven Spielbergin elokuvasta Schindlerin lista. Mahdollisuus myös osallistua Birkenauhun ja Auschwitziin tehtäviin retkiin. Varsovassa käydään mm. entisen gheton alueella ja Lazienskin puistossa, jossa on Chopinin patsas ja Wilanowin palatsi.

hurtigruten

Hurtigruten

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin. Risteile lumoavassa Lofoottien saaristossa, ihastele kaunista Peikkovuonoa ja iloitse kapteenin taidokkaasta ohjauksesta kääntäessään laivaa tuon kapean Trollfjord-vuonon pohjukassa.

Hurtigruten