Matkatoimisto

Travel Kemijärvi

Koe, näe ja kuule Pohjolan lumoa.

Travel Kemijärvi järjestää räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Järjestämme myös päiväretkiä Itä-Lapin alueella sekä erikoispaketteja alueellamme ja ympäristökunnissa oleviin konsertteihin, tapahtumiin tai erikoiseen käyntikohteisiin.

 

Travel Kemijärvi, Vapaudenkatu 4, 98100 Kemijärvi

tel. +358 (0) 44 2400 972

sähköposti: paivi@travelkemijarvi.fi

www.facebook.com/Travel Kemijärvi

 

Barensin kierros

BARENTSIN KIERROS 12.-16.8.2019, 2 paikkaa tarjolla peruuntumisen vuoksi

Sotahistorioitsija Ilmari Hakalan mukana Kuolan niemimaalla, Murmanskissa ja Saariselällä. Tervetuloa myyttisestä pohjoisesta kertovalle matkalle. Matkan aikana kuullaan 900-1250 -lukujen Bjarmiasta (nyk. Kuolan niemimaa), norjalaisten matkoista Valkealle merelle ja siitä itään päin alueella nyt asuvista kansoista ja toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista.

Päiväretki Mäntyvaaraan ja Joutsijärven sotahistoriaan

PÄIVÄRETKI MÄNTYVAARAN JA JOUTSIJÄRVEN SOTAHISTORIALLISIIN KOHTEISIIN

Ennen II maailmansotaa ei koskaan aikaisemmin ole käyty todellista taistelua pohjoisen napapiirin pohjoispuolella. 80 vuotta sitten alkoi raskas Talvisota, jonka merkitys maamme itsenäisyydelle on merkittävä. Ratkaisevia taisteluita käytiin Mäntyvaarassa ja Joutsijärvellä. Historiamme ja sen merkitys auttaa ymmärtämään nykyistä elämää.

Itä-Lapin kierros

ITÄ-LAPIN KIERROS KEMIJÄRVI-SALLA-SAVUKOSKI

Tällä päiväretkellä voit kokea ison erämaan syleilyn, nähdä ja kuulla suurten erämaajokien rauhoittavan solinan. Upeita maisemia katsellessa kuulemme oppaan kertovan alueen historiasta, elinkeinoista ennen ja nyt ja myös elämästä nykypäivänä.

MATKA KEMIJÄRVELTÄ HURTIGRUTENILLE 16.-22.9.2019

MATKA KEMIJÄRVELTÄ HURTIGRUTENILLE 16.-22.9.2019

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin.

hurtigruten

Hurtigruten

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin. Risteile lumoavassa Lofoottien saaristossa, ihastele kaunista Peikkovuonoa ja iloitse kapteenin taidokkaasta ohjauksesta kääntäessään laivaa tuon kapean Trollfjord-vuonon pohjukassa.

Hurtigruten