Matkatoimisto

Travel Kemijärvi

Koe, näe ja kuule Pohjolan lumoa.

Teemamatkoja lähelle ja kauas hyvässä seurassa ja mukavien matkanjohtajien kanssa 

Travel Kemijärvi, Vapaudenkatu 4, 98100 Kemijärvi

tel. +358 (0) 44 2400 972

sähköposti: paivi@travelkemijarvi.fi

www.facebook.com/Travel Kemijärvi

Instrgram Travel Kemijärvi

 

hurtigruten

HURTIGRUTEN

Hiipinän hiihtomatka

Hiipinän hiihtomatka

Huimat ja hurjat Hiipinätunturit odottavat. Big Woodin hiihtokeskus 385 km:n päässä Kemijärveltä koilliseen, Kuolan niemimaalla, on moderni ja henkeäsalpaava maisemiltaan. Pitkät rinteet sopivat sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Gondoli- ja tuolihissit ovat helppokäyttöisiä ja rinnettä ylöspäin mentäessä avautuu huimat maisemat melkein Suomeen asti. Hinta sis.käynnin kasvitieteellisessä puutarhassa ja Apatiitissa

HURTIGRUTEN

HURTIGRUTEN

Koe koko Hurtigrutenin matka Kirkkoniemestä Bergeniin. Norjan rannikolla kulkeva maailman kaunein merimatka on huikea elämys. Näe Pohjois-Norjan upeat maisemat, turkoosit laguunit, äkkijyrkät lumihuippuiset vuoret, vehreät ja värikkäät, kalastajakylät, arktiset kaupungit. Nauti näkymistä porealtaassa tai ravintolassa huippuhyvän ruoan parissa. "Kerran elämässä"-koettava.

 

Romania, Transilvania, Unkarin Pusta

Romania, Transilvania, Unkarin Pusta

Näe myyttinen Transilvania, Draculan kotiseutu ja Gödöllö, Sissi- keisarinnan palatsi ulkoa. Koe romanialainen illallinen Sibiun keskustassa elävän romanialaisen kansanmusiikin kera. Kuule mielenkiintoisia asioita Kaakkois-Euroopan kulmalta, joista olemme kuulleet paljon satujen ja tarinoiden kautta.

Tsaarien Pietari toteutetaan, kun se on mahdollista

Tsaarien Pietari toteutetaan, kun se on mahdollista

Tsaarien Pietari, Eremitaasi ja Katariinan Palatsi. Oletko toivonut näkeväsi nämä loistokkaat paikat? Nyt matka Rovaniemeltä Kemijärven kautta Pietariin on myynnissä. Menopaluu bussilla, majoitukset, käyntikohteet, liikkuminen Pietarissa on järjestetty opastuksen kanssa. Näet nykyisen metropolin, kuulet Romanov-suvun tsaarien historiallisista tapahtumista ja koet elämyksiä taidetta täynnä olevissa palatsissa. Matkanjohtajana Ilmari Hakala.   

 

Barentsin kierros

Barentsin kierros

Tervetuloa Ilmari Hakalan mukaan myyttisestä pohjoisesta kertovalle matkalle. Matkan aikana kuullaan 900-1250 -lukujen Bjarmiasta (nyk. Kuolan niemimaa). Ajetaan sotahistoriallisten paikkojen ohi: Mäntyvaara, Paikanselkä, Vermanjoki. Muita mielenkiintoisia paikkoja: Kirovsk, Aljosha-patsas, Titovkajoki, Parkkina, saksalaisten suuri sotilashautausmaa, Petsamon luostari, Nikkeli, Luttojoki, Magneettimäen muistomerkki, Vuotso ja Jääkäriprikaatin taistelu syksyllä 1944 

Lofootit

Lofootit

Lofootit; yksi Euroopan kauneimmista paikoista kahdenkymmenen kauneimman paikan joukossa, näin myös listasi CNN:n matkailun verkkosivusto. Lofootit käsittää seitsemän pääsaarta, joille on tyypillistä äkkijyrkät huiput, syvät kristallinkirkkaat vuonot ja idylliset kalastajakylät.

Helppo tapa matkustaa Lofooteille, me huolehdimme ajamiset ja varaukset, Sinä lomailet.

 

 

 

Armenia toteutetaan tulevaisuudessa

Armenia toteutetaan tulevaisuudessa

Ararat vuoren juurelle 2801 vuotta vanhaan Jerevaniin. Legendan mukaan Nooan arkki  karahti Ararat – vuoren kupeeseen, ja elämä sai alkunsa uudelleen. Nooa istutti Araratin laaksoon hedelmien ja vihannesten siemenet ja se on suuri rikkaus.

Krakova ja Varsova

Krakova ja Varsova

Krakova on kaunis matkakohde. Tule mukaan ja näe keskusaukio Verkahalleineen, Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz, kauniit kahvilat kuten Jama Michailikowa. Teemme retken Wieliczkan suolakaivokseen ja Schindlerin tehtaalle (vanha Emali-tehdas),  tunnettu Steven Spielbergin elokuvasta Schindlerin lista. Mahdollisuus myös osallistua Birkenauhun ja Auschwitziin tehtäviin retkiin. Varsovassa käydään mm. entisen gheton alueella ja Lazienskin puistossa, jossa on Chopinin patsas ja Wilanowin palatsi.

Kansasta valtioksi, Matka oman maamme syntyhistoriaan

Kansasta valtioksi, Matka oman maamme syntyhistoriaan

Miten meistä tuli meitä??? Suomi on valtiona jo yli 100 vuotias, mutta suomalaisten historia on paljon pidempi. Suomen vuosisadat, merkittävät tapahtumat, paikat ja patsaat saavat uuden merkityksen, kun kuulen niiden taustoista. Kotimaamme ompi Suomi!

hurtigruten

Hurtigruten

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin. Risteile lumoavassa Lofoottien saaristossa, ihastele kaunista Peikkovuonoa ja iloitse kapteenin taidokkaasta ohjauksesta kääntäessään laivaa tuon kapean Trollfjord-vuonon pohjukassa.

Hurtigruten