Matkoja Hiipinän hiihtokeskukseen Kirovskiin keväällä 2019

Tervetuloa nauttimaan naapurimme loistavista Big Woodin rinteistä!
 

Big Wood sijaitsee Kirovskissa, Kemijärveltä 385 km koilliseen Kuolan niemimaalla, Venäjällä. Korkeusero, puuttomuus, lumisuus, edullisuus, erikoisuus, hyvät uudet puitteet ja kauden pituus pitkälle toukokuulle takaavat uudenlaisen lasketteluelämyksen. Yhdeksällä kapula-, tuoli- ja gondolihissillä pääset rinteiden päälle, josta voi lasketella kahden puolen tunturia. Yksi hissi vie 1047 metrin korkeuteen ja sitten voi lasketella 2300 metrin matkan alas. Alueella on 40 km lasketeltavia FIS-luokiteltuja ja eurooppalaisten standardien mukaisia vaikeusasteeltaan eritasoisia rinteitä. Alue on moderni ja suosittu laskettelukeskus jonne myös kansainväliset matkailijat pian löytävät.

Hiipin+ñn hissi.jpeg church.jpg zVwMze_IgVE.jpg

Mikäli sinulla ei ole omia välineitä mukana, Big Woodin vuokraamossa on ajanmukaiset ja hyvät välineet vuorattavana. Lounaaksi voit valita Big Woodin kahviloista kunnon lounaan tai hampurilaisia ja muuta pikku purtavaa juomien kera. Hiihtopäivän jälkeen voit tuoda lasketteluvälineet ja -asut hotellin säilytys- ja kuivaushuoneeseen. Päivälliseksi voit valita hotellin viihtyisän ravintolan listalta perinteisiä venäläisiä tai kansainvälisiä annoksia. Naapurissa olevasta venäläis-itämaisesta ravintolasta saat hyvät saslik-annokset.  Keila- ja karaokebaarin ruokalistalla on tarjolla salaatteja, pizzoja ja pasta-annoksia. Menuiden annokset 5-10 euron välillä.

Lisätietoa laskettelukeskuksesta ja hotellista www.bigwood.ru jossa on englanninkieliset sivut

Lisäohjelmaa: 

Keskuksen alueella on harjoittelurinne pienille laskettelijoille. Sisätiloissa on lastenhoitohuone sekä lasten leikkihuone, jossa lasten leikeistä pitää huolta asianosaavat hoitoalan ammattilaiset. Hotelli voi järjestää hyvinvointihoitoja Tirvaksen kylpylään. Hoitoja voi kysyä vastaanotosta. Ratsastuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä www.koni-kirovsk.ru. He puhuvat venäjää, mutta hotellin englanninkielinen henkilö voi auttaa varauksen teossa.

Maksuvälineet:

Visa ja MasterCard kortit käyvät maksuvälineenä; niiden pitää olla toiminnassa koko maailmassa, ei pelkästään Euroopassa. Severnaya-hotellin aulassa on ottomaatti, josta voit nostaa venäjän ruplia.