Lapland News lehden lukijamatka Kirovskiin 2.-5.3.2019

Qf7a6uRpTlY.jpg
BvwjeX6VSPU.jpg
Kola Peninsula kartta.jpg
P2Z8t9Od7nk.jpg

Lapland News lehden lukijamatka Kirovskiin,

Hiipinätuntureiden upeilla pitkille rinteille 2.-5.3.2019

Tule mukaan nauttimaan upeista maisemista ja pitkistä rinteistä Kirvoskin Big Woodin laskettelukeskukseen. Rinteet sopivat hyvin laskettelua vähemmän harrastaville, mutta myös haastavampia reittejä haluaville. Big Woodin rinteissä on tavallisten ankkurihissien lisäksi tuolihissejä sekä gondolihissejä. Gongolihisseissä joka toinen hissi on lautailijoille ja joka toinen on lasketteluvälineiden kanssa kulkeville. Hisseihin on helppo mennä ja rinnettä ylöspäin mentäessä maisemat ovat huikeat joka puolelle katsottaessa. Majoitus on hyvätasoisessa Severnaya hotellissa kahden hengen huoneissa. Hotellin aulan ja ravintolan tiloissa on kaunista vaaleaa marmoria, mikä antaa ylellisen tunnelman aamupalalle mentäessä.  Hotellissa on hiihtovälineille hyvät lämpimät tilat varusteiden kuivausta varten.

Yllätyt iloisesti naapurimaamme loistavasta laskettelukeskuksesta!

Lähtö lauantaina 2.3.

Klo 8.00        Lähtö Rovaniemen linja-autoasemalta.

Klo 9.00        Lähtö Kemijärven linja-autoasemalta

Klo 9.45        Lähtö Sallan linja-autoasemalta

N. klo 17.00   Saavutaan Hotelli Severnayaan, majoittuminen ja ilta vapaata. Kävelykierros Kirovskissa; katsotaan missä on  kivimuseo, keilahalli ja ruokapaikat.

 

Sunnuntaina 3.3. ja maanantaina 4.3.

Kunnon aamiaisen jälkeen lähtö rinteeseen. Kuljetus bussilla ja takaisin sovittuna aikana.Lounaaksi voit valita Big Woodin kahviloista kunnon lounaan tai hampurilaisia ja muuta pikku purtavaa juomien kera. Hiihtopäivän jälkeen voit tuoda lasketteluvälineet ja -asut hotellin säilytys- ja kuivaushuoneeseen. Päivälliseksi voit valita hotellin viihtyisän ravintolan listalta perinteisiä venäläisiä tai kansainvälisiä annoksia. Hotellin lähistöllä on muita ravintoloita mm. naapurissa olevasta venäläis-itämaisesta ravintolasta saat hyvät saslik-annokset ja Keila- jakaraokebaarin ruokalistalla on tarjolla salaatteja, pizzoja ja pasta-annoksia.

 Lisätietoa laskettelukeskuksesta ja hotellista www.bigwood.ru jossa on englanninkieliset sivut.

 

Paluu tiistaina 5.3. aamupalan jälkeen lähtö Sallan rajan ylityspaikan kautta kotiin.Saavutaan Rovaniemelle illalla n.19.00 aikoihin.

 

Maksuvälineet Venäjällä Visa ja MasterCard kortit maksuvälineenä; niiden pitää olla toiminnassa koko maailmassa, ei pelkästään Euroopassa. Severnaya-hotellin aulassa on ottomaatti, josta voit nostaa venäjän ruplia.

 

 

Hinta                                   565 €/hlö/2hh, hotelli Severnayassa, kun lähtijöitä on väh. 40 hlöä

                                            595 €/hlö/2hh, hotelli Severnayassa, kun lähtijöitä on väh. 30 hlöä

 

Hinta sis.   Kuljetuksen bussilla 50-paikkaisella tilausajobussilla, varusteina mm. wc ja ilmastointi, 3 yönmajoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen, ryhmäviisumin ja kahden päivän hissiliput.Matkalla mukana matkanjohtajana Pasi Vierelä.

 

Hintaan ei sisälly  -  ruokailut, ruokajuomat, matkavakuutus ** suositellaan **

 

Matkaohjelma sitoumuksetta. Hinta edellyttää minimilähtijämäärää. Vastuullinen matkanjärjestäjä Travel Kemijärvi 2751/14/MjMv. Oikeudet muutoksin pidätetään.                   

                                           

Tiedustelut ja varaukset:         Päivi Kostamo puh. 044-2400 972, paivi@travelkemijarvi