Power Park ja Ähtärin eläinpuisto 8.-11.7.2019

Kesälomareissu Power Parkiin ja Ähtärin eläinpuistoon. ” Suomen mielikuvituksellisin huvipuisto”, yli 40 huvilaitetta kaikenikäisille ja -pituisille huvittelijoille. Huvipuiston sisällä on myös perheen pienimpien oma Satumaa, jossa asuu Rölli-peikko ystävineen. Power Park sijaitsee Alahärmässä Etelä-Pohjanmaalla, jonne ajomatka taittuu mukavasti bussilla ja taukoja pidetään matkan varrella. Käynti myös Ähtärin eläinpuistossa katsomassa hellyyttävät pandat, visentit, mandariinisorsat ja muut eläinpuiston asukkaat. Jätä auto kotiin, unohda ajaminen, parkkipaikkojen haut ja maksut, rentoudu ja keskity lapsiin ja huvituksiin; majoitus ja kuljetus on hoidettuna. Tervetuloa kesäreissulle!
ahtarizoopanda3.jpg
Mesikämmen kylpyla-04.jpg
PARKHOTELHARMA.jpg
POWERPARKilmakuva2.jpg
Power Park karting.jpg

Maanantai 8.7.
Klo 7.30 Lähtö Kemijärven ABC:lta Klo 9.00 Lähtö Rovaniemen linja-autoasemalta. Ajetaan Oulun kautta Alahärmän Power Parkiin,matkalla pidetään taukoja ja syödään omakustanteinen lounas. Saavutaan iltapäivällä n. klo 17.00 Power Parkin yhteydessä olevaan satumaiseen Park Hotelli Härmään. Park Hotel Härmässä on kelohonkaa,italialaismaisema-maalauksia ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelmaa. Kaikissa huoneissa on erilleen saatava parisänky ja koko – lattiamatto. Hintaan sisältyy Rio Grande -alueen saunan käyttöoikeus yleisillä saunavuoroilla sekä kesäisin Rio Grande – alueen ulkouima-altaan käyttö. Hotellissa ei ole hissiä.

Tiistai 9.7. Aamiainen hotellin ravintolassa. Päivä aikaa liikkua oman mielen mukaan Huvipuiston laitteissa ja sen eri kohteissa. Hintaan sisältyy iltasauna yleisillä saunavuoroilla, ulkona sijaitsevan uima-altaan käyttö(ei lämmitetty) sekä ilmainen sisäänpääsy huvipuistoon. Huomioittehan että sisäänpääsy ei pidä sisällä laitteiden käyttöä.

Keskiviikko 10.7. Aamiainen hotellin ravintolassa, jonka jälkeen lähtö kohti Ähtärin eläinpuistoa. Puistossa on 60 eri eläinlajia, tunnetuimpia ovat karhut ja v. 2018 Ähtäriin saapuneet pandakarhut. Lisäksi puistossa on ahmoja, susia ja ilveksiä sekä erittäin uhanalaisia lumileopardeja.

Torstai 11.7. Aamiainen hotellin ravintolassa, jonka jälkeen lähtö paluumatkalle kotiin.

Hinta 385 €/hlö kahden hengen huoneessa
145 €/yli 13 v. kahden hengen huoneessa lisävuoteessa
120 €/ 3-12 v. kahden hengen huoneessa lisävuoteessa (vain yksi lisävuode / huone)

Hinta sis. Kuljetuksen hyvällä Möllärin ilmastoidulla, tilausajobussilla Kemijärveltä Rovaniemen kautta Power Parkiin,Ähtärin eläinpuistoon ja takaisin kotiin. Majoituksen kahden hengen huoneessa Power Parkin Hotel Härmän huoneissa (2 yötä), aamiaiset (2), majoitus Ähtärin legendaarisessa Hotelli Mesikämmenen kahden hengen tilavissa huoneissa aamiaisella, sisäänpääsyn Power Parkiin, mutta päivärannekkeet erillishinnalla: päiväranneke, yli 130cm:lle, 38 €, alle 130cm:lle 28 €, kertalippu, yli 130 cm:lle 7 € ja alle 130 cm:lle 5 €. Liput Ähtärin eläinpuistoon eläinpuisto+farmi 14€/aikuinen ja 8€/3-12v lapsi.Yhdistelmäliput zoohon+farmille sekä Pandataloon 32€/aikuinen ja 18€/3-12v lapsi.

Ennakkomaksu 100 € 31.3.2019 mennessä, loppumaksu tulee maksuun 6.6.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat edellyttävät minimin 25 aikuista lähtijää.

Tiedustelut ja varaukset: Päivi Kostamo puh. 044- 2400 972 tai sähköpostilla paivi@travelkemijarvi.fi