Senjan saari, Lofoottien sisar 5.-9.8.2019

Pohjois-Norjassa sijaitseva Senjan saari on Norjan toiseksi suurin saari. Voi myös sanoa, että se on kuin Lofoottien sisar; kristallin kirkkaita vuonoja, vihreitä laguuneja, vehreää nurmea, Atlantin aaltoja, lumihuippuisia vuoria ja huikeita näköaloja. Norjan saarilla voi vierailla joka kesä, aina löytää jotain uutta ja tekemistä riittää. Matkalla voi yhteisen retken lisäksi valita patikointia, kanootilla melomista, kellumista Atlantissa, kalastamista tai venesafarin vuonojen elämää katsomaan. Menomatkalla on aikaa nauttia Ruotsin tuntureiden maisemista ja ulkoilusta Björklidenin tunturikeskuksessa. Tulomatkalla on voit tutustua ”Pohjolan Pariisiin”, Tromssaan ja niiden käyntikohteisiin, ostospaikkoihin ja ravintoloihin. Matka kaukaisille saarille on elämys, joka antaa voimaa ja valoa tulevaa syksyä varten. Tervetuloa mukaan!
hikes-on-senja.jpg
summer-1.jpg
summer-4-180x180.jpg
Boat-in-bergsfjorden.jpg
summer-2-180x180.jpg

Maanantai 5.8.  Lähtö klo 7.00 Kemijärveltä ja klo 8.00 Rovaniemeltä kohti Kiirunaa, jossa tauko ja katsotaan missä vaiheessa kaupungin siirtäminen on meneillään. Matka jatkuu Torniojärven rannalla olevaan Björklidenin tunturikeskukseen, jonne majoitutaan hotellihuoneisiin tai hyvin varusteltuun mökkiin. Mökeissä 2 kahden hengen makuuhuonetta, keittiö varusteluineen, wc, suihku ja sauna. Päivällinen hotellin ravintolassa. www.laplandresorts.se                  

Tiistai 6.8.  Matka jatkuu kohti Norjaa, vuorien ja vuonojen maata ja henkeäsalpaavia Senjan maisemia. Matkalla pysähdytään ihailemaan maisemia ja tauot pidetään niin että ehditään hyvissä ajoin majapaikkaan Hamn i Senjaan. Majoitus hyvätasoisissa huoneissa tai huoneistoissa, joissa 2 tai 3 makuuhuonetta kahdelle; osassa keittiö, olohuone, suihku ja wc. Päivällinen hotellin ravintolassa. www.hamnisenja.no

Keskiviikko 7.8.  Päivä Senjan saarella; tehdään puolipäiväretki bussin kanssa saaren upeisiin kohteisiin. Lisämaksusta voi vuokrata pyörän, kanootin tai ostaa retken mm. moottorivenesafarin vuonolla sisältäen päivällisen rannalla. Lounas retkellä päivän aikana.

 

Torstai 8.8.   Päivän aikana siirrytään Senjan saarelta Tromssaan, jota kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Siellä on mahdollisuus tutustua Polariaan, Jäämerenkatedraaliin tai muihin Tromssan käyntikohteisiin ja tehdä ostoksia . Majoittuminen Tromssassa Scandic hotel Grandissa. www.scandichotels.com/hotels/norway/tromso/scandic-grand-tromso

 

Perjantai 9.8.   Aamiaisen jälkeen lähtö Tromssasta jylhien vuorten välistä Yykeänperän ja Lyngenin alppimaisemien kautta Kilpisjärvelle ja tulo illalla Rovaniemen kautta Kemijärvelle.

 

Hinta 675  €/hlö, kun majoitus Björklinin hotellissa

         695  €/hlö, kun majoitus Björklinin mökeissä

 

Hintaan sisältyy: bussimatkat hyvätasoisella Möllärin tilausajobussilla ohjelman mukaisesti, aamiaiset, yhden yön majoituksen ja päivällisen Björklidenin hotellihuoneessa tai mökissä, kahden yön majoitus Hamn i Senja huoneistossa (joissa on joko 2 tai 3 kahden hengen makuuhuonetta), päivällinen hotellissa puolipäiväretki Senjan saarella, lounas retkellä, majoitus Tromssan Scandic Grand hotellissa 2 hengen huoneessa, matkanjohtaja mukana koko matkan.

 

Hinta ei sisällä: Ruokajuomia eikä matkavakuutusta, jota suositellaan

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinta laskettu tämän hetken tietojen mukaan. Valuuttakurssitarkastus tehdään kuluttajaviraston ohjeiden mukaan 6 viikkoa ennen matkan alkua. Matka toteutuu ja vielä on muutama paikka jäljellä.